Sprekers gezocht

NVIC is op zoek naar academici die een lezing willen geven over hun onderzoek binnen het kader van ons wekelijkse lezingenprogramma.

Doet u onderzoek naar een interessant thema dat verbonden is met het onderzoek van het NVIC? Zou u uw onderzoeksresultaten graag willen voorstellen aan een geïnteresseerd publiek? NVIC is op zoek naar academici die een presentatie willen geven binnen het kader van onze befaamde lezingen op donderdag. Geschikte lezingen hebben een academische benadering - NVIC is geen platform voor activisme - en vallen bij voorkeur onder een van de overkoepelende maandelijkse thema's. Idealiter zijn sprekers beschikbaar voor een langere periode. Zowel lokale als niet-lokale sprekers zijn welkom om lid te worden van onze sprekersgroep. De lezingen worden voornamelijk gegeven in het Engels en duren ongeveer 40-45 minuten, gevolgd door een Q&A en een informele bijeenkomst met hapjes en drankjes.

Indien u geïnteresseerd bent om deel uit te maken van deze sprekersgroep, stuur uw CV, een korte beschrijving van het onderwerp dat u wil presenteren en informatie over uw beschikbaarheid naar info@nvic.leidenuniv.nl.


 
Laatst Gewijzigd: 27-01-2015