Events

Cursusaanbod NVIC

NVIC biedt gedurende het jaar verschillende cursussen aan die toegankelijk zijn voor een breed publiek. U kunt zich nu inschrijven voor de volgende cursussen: Intensive Beginner's Course Egyptian Colloquial Arabic en Survival Arabic Group Lessons.


Wekelijkse Lezingen & Films

Het NVIC organiseert wekelijks lezingen (op donderdag) en filmavonden (op zondag). Tijdens de zomerperiode (juni-augustus) is er geen lezing- en filmprogramma. In september gaat een nieuw seizoen van start en hopen wij velen van jullie weer te mogen ontvangen!


Nieuws

Ramadan Kareem!

Cairo staat momenteel volledig in het teken van de ramadan, de vastenmaand. Tijdens ramadan wijzigen onze openingstijden enigszins: we zijn dagelijks geopend van 9.00 tot 14.00 (vrijdagen en zaterdagen uitgezonderd). Het NVIC wenst iedereen een fijne ramadan! 


Afscheidslunch Stijn Aerts

Op 25 mei organiseerden wij een afscheidslunch voor Stijn, die per 1 juni is gestopt op het instituut. De lunch ging gepaard met een traditionele sjoelcompetitie. Beste Stijn, je was een zeer gewaardeerde collega en we gaan je dan ook zeker missen. Veel succes in de toekomst!